Dit vriendschapsnetwerk is opgezet met als doel om weduwen en weduwnaars samen te brengen, om samen op stap te gaan.

Mannen en vrouwen, die een maatje of vriendschap zoeken om er samen op uit te gaan, zijn van harte welkom.

Dit initiatief biedt u de mogelijkheid, om na inschrijving, onbeperkt mailcontact met elkaar te leggen. Maar u kunt ook afspraken maken om samen iets te ondernemen op een stille zondag, een feestdag of een mooie zomeravond. Elkaar stimuleren en activeren, elkaar op ideeën brengen, samen herinneringen ophalen met een lach en een traan. En voelen en ervaren dat u niet alleen staat. U kunt als vrouw een vriendin of een vriend zoeken. Aan u de keuze.

 

Zelf ben ik op mijn 40-ste al weduwe geworden. En kwam alleen te staan met twee lieve meiden van 5 en 7 jaar. Daarom weet ik goed wat het is, wanneer je alleen achterblijft. Hoe dat voelt en wat je mist. Er dagen tussen zitten, waarop je je erg eenzaam voelt. Dat je leven niet meer hetzelfde wordt en anders in moet gaan delen. En vaste leefpatronen moet zien te doorbreken.

Mijn lijfspreuk is Carpe Diem! Probeer vooral te genieten van de kleine dingen in het leven.

Mijn vak als reïntegratie coach, heeft mij ook geleerd om opnieuw naar mogelijkheden te kijken, weer leren genieten van de belangrijke dingen in het leven, die vooral voor jouzelf zo belangrijk zijn. Kleine stappen zetten, keuzes maken en het leven weer opnieuw leren uitvinden zonder je partner. Maar dat vergt kracht en moed, maar vooral tijd. Geef u zelf die tijd.

De getallen van alleenstaanden liegen er niet om. Om deze redenen wil ik hen graag met elkaar in contact brengen, op een ontspannen laagdrempelige manier, zonder tijdsdruk te ervaren, die allen op zoek zijn naar een fijne vriendschap.

Hopelijk vindt u via deze site weer een stuk positieve aanvulling in uw leven. Wij kunnen u deze site aanreiken, nu is het aan u om de volgende stap te zetten.

 

Wat maakt ons bijzonder?

Wij zijn een vriendschapsnetwerk. Met als doel: samen iets gezelligs ondernemen. Natuurlijk is de eerste stap om contact te leggen met andere leden spannend. Onthoudt maar dat dit voor iedereen geldt! 

Wij rekenen geen hoge relatiebemiddelingskosten, slechts een klein contributiebedrag.

 

Interactief:

Het netwerk is interactief en zelfsturend. Wat betekent dat voor u?


U kunt zelf onbeperkt mailcontact leggen met leden. In eerste instantie kunt u anoniem met elkaar mailen. In een later stadium kunt u meer gegevens uitwisselen, zodra u daar zelf aan toe bent. Niets moet, u bepaalt zelf uw eigen tempo.

 

Daarnaast kunt u ook een oproep plaatsen, om 1 of meerdere leden uit te nodigen er samen op uit te gaan.

Dit kan zijn: samen wandelen, koffiedrinken, lunchen, samen koken, sporten, met of zonder de kinderen iets ondernemen, kaarten, een museum, een stad bezoeken of met vakantie.

Vult u het samen maar verder in!

 

Vragen? Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

https://www.facebook.com/actief4weduwe/

Like onze Facebook-pagina, blijf zo op de hoogte van onze georganiseerde activiteiten!

Partners

zhenchi.pngmooie_dag.pngwalravenwebwerk.pngintegro.pnghappen-en-trappen.pnghartstichting.pngchris-de-tuinman.pngkwf.png